Little Saiz | Kartun Soft Plush mainan keychain yang murah dan fesyen

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Pelbagai gaya adat disumbat haiwan yang mewah keychain.girl berbentuk beg loket mewah comel keychain.new bentuk mewah mainan keychain.big tetikus keychain apa yang fesyen, bunny gadis rantai kunci popular dan panas, mewah murah dan menjual baik dengan keychain mewah, saiz kecil rantai kunci dengan murah harga, rantai kunci kartun apa yang begitu popular.

5.0 (001) .jpg


Perkhidmatan kami:

A.Your pertanyaan berkaitan dengan produk atau harga kami akan menjawab dalam 24 jam;

B. Perlindungan kawasan jualan anda, idea-idea reka bentuk dan semua maklumat peribadi anda;

C. terlatih dan berpengalaman untuk menjawab semua pertanyaan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih;

D. Pengedaran ditawarkan untuk reka bentuk yang unik anda dan beberapa model semasa kami;

E. OEM & ODM, apa-apa label tersuai anda kami boleh membantu anda untuk merekabentuk dan dimasukkan ke dalam produk.


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli saiz kecil | kartun lembut mewah mainan rantai kunci yang murah dan fesyen dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan