Hadiah Terbaik Terbaik Untuk Hari Valentine

Pengenalan ringkas: Teddy beruang dengan tali leher untuk pasangan, Pasangan lembut menanggung dengan pakaian; mewah meningkat begitu jelas dan berkekalan. Pasangan perkahwinan beruang begitu comel dan cantik yang merupakan hadiah hebat untuk hari valentine! Kelinci pasangan begitu manis untuk valentine. Kraf Bahan: Supersoft Plush Filling: 100% pp ...

Maklumat produk


Pengenalan ringkas:

Teddy beruang dengan tali leher untuk pasangan, Pasangan lembut menanggung dengan pakaian; mewah meningkat begitu jelas dan berkekalan. Pasangan perkahwinan beruang begitu comel dan cantik yang merupakan hadiah hebat untuk hari valentine! Kelinci pasangan begitu manis untuk valentine.

Kraf

Bahan: Supersoft Plush

Pengisian: 100% kapas pp

Kraf: Bersulam dan menjahit


Pembungkusan & Penghantaran

Butiran Pembungkusan:

Pembungkusan & Penghantaran

Butiran Pembungkusan: Pembungkusan dalaman: pembungkusan polibeg / Luar: Kadbod

Detail penghantaran: 40-45 hari selepas pesanan

Kelebihan Daya Saing Primer:

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama bertaraf dunia seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan lain-lain. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia dikenali sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.


Selamat datang untuk membeli hadiah boneka terbaik untuk hari valentine dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan