Mainan Soft Berkualiti Tinggi Dengan Logo Embroiderd Khas

Pengenalan ringkas: Mainan mewah logo mewah yang menarik, Mainan mewah berkualiti memenuhi EN71. Pelbagai logo bersulam untuk bantal, mainan mewah dan barang mewah. Nota Khas: Contoh 1. Contoh caj: 100-200usd biasanya. 2. Contoh masa: 5-7 hari bekerja. 3. Kami akan menawarkan sampel ujian dalam ...

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Mainan mewah mewah yang menarik, mainan mewah berkualiti tinggi memenuhi EN71. Pelbagai logo bersulam untuk bantal, mainan mewah dan barang mewah.

Nota Khas: Contoh

1. Caj sampel: 100-200usd biasanya.

2. Contoh masa: 5-7 hari bekerja.

3. Kami akan menawarkan sampel ujian dalam masa 3 hari sebaik sahaja kami menerima gambar rekaan JPG anda, maka akan menghantar gambar sampel ujian, anda boleh memberi kami menyemak semula idea, maka kami akan membuat sampel akhir dalam masa 5 hari.

4. Bayaran sampel akan dikembalikan selepas pesanan datang ke 3000pcs.

Pembungkusan & Penghantaran

Butiran Pembungkusan:

Pembungkusan & Penghantaran

Butiran Pembungkusan: Pembungkusan dalaman: pembungkusan polibeg / Luar: Kadbod

Detail penghantaran: 40-45 hari selepas pesanan

Perkhidmatan kami:

A. pertanyaan anda berkaitan dengan produk atau harga kami akan dijawab dalam 24 jam;

B. Perlindungan kawasan jualan anda, idea reka bentuk dan semua maklumat peribadi anda;

C. Pekerja yang terlatih dan berpengalaman untuk menjawab semua pertanyaan anda dalam bahasa Inggeris yang fasih;

D. Pengedaran ditawarkan untuk reka bentuk unik anda dan beberapa model semasa kami;

E. OEM & ODM, apa-apa label khusus anda yang kami dapat membantu anda untuk mereka bentuk dan dimasukkan ke dalam produk.


Kelebihan Daya Saing Primer:

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama bertaraf dunia seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan lain-lain. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia dikenali sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.


Selamat datang untuk membeli mainan lembut berkualiti tinggi dengan logo embroiderd khusus dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan