Reka bentuk baru Sequin Glittering Bantal

Pengenalan ringkas: Reka bentuk baru perhiasan bergemerlapan bantal untuk jualan panas, 2018 bingkai selubung borong reka bentuk baru double glitter sequin kes bantal. Hot popular fesyen selendang jubah baru. Baru kotun bentuk emoji bantal sequin bantal bergilir glitter sequin kusyen kusyen mewah. Produk ...

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Reka bentuk baru perhiasan bergemerlapan bantal untuk menjual panas, 2018 bingkai selubung borong reka bentuk baru double glitter sequin kes bantal. Hot popular fesyen selendang jubah baru. Baru kotun bentuk emoji bantal sequin bantal bergilir glitter sequin kusyen kusyen mewah.

Penerangan Produk

1.Material: Supersoft Plush; Filling: 100% pp Cotton

2.Size: Size Customized

3. produk kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4.color & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

5. harga yang berpatutan dengan kualiti hige, reka bentuk yang menarik

Kelebihan Daya Saing Primer:

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama bertaraf dunia seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan lain-lain. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia dikenali sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.


Selamat datang untuk membeli selimut bergemerlapan hiasan reka bentuk baru dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan