Rumah > Tentang kita

Sejarah Ringkas Aokai

     Yancheng Aokai Arts & Crafts Co., Ltd adalah pengeksport, pereka dan pengilang mainan mewah sejak tahun 1991. Kami berbangga dengan perkhidmatan, pembangunan dan sumbangan kami kepada industri mainan mewah sepanjang 25 tahun yang lalu. Walau bagaimanapun, ia tetap menjadi cita-cita kami dengan setiap projek - usaha mencapai kecemerlangan. Sepanjang tempoh itu, Aokai telah membangun reputasi sebagai salah satu kilang mainan mewah China terbaik. Dengan menggunakan bahan mewah yang berkualiti, kami menikmati menghasilkan pelbagai jenis mainan mewah, kusyen, sarung tempat tidur dan produk bayi & bayi, untuk pelanggan di seluruh dunia.


Presiden kami

Presiden kami Encik Wang Jei, adalah seorang pemimpin perniagaan yang berwawasan dan penuh minat. Beliau juga dianggap juara kepada semua yang berkaitan dengan Yancheng Aokai Arts & Crafts Co. Ltd. Impian awalnya mewujudkan perniagaan keluarga yang mampan, dan persekitaran kerja berorientasikan keluarga yang selamat, di mana setiap anggota kakitangan dapat merealisasikan potensi penuh mereka dan dicapai.

aokai1.jpg

Pada tahun 1991, Encik Wang Jei memulakan Aokai dengan 30 anggota kakitangan (termasuk ahli mesin), mencipta, membangun dan mengeluarkan barangan mewah sama ada sebagai mainan kanak-kanak dan barangan selesa yang selesa. Kami melihat piawaian yang bertambah baik di setiap jabatan. Encik Wang Jie menunjukkan keghairahan yang berterusan, kekuatannya, komitmennya terhadap kecemerlangan, kesediaannya untuk merangkul perubahan, dan kesediaannya untuk membuat penyesuaian yang diperlukan, dengan menghadapi cabaran-cabaran baru. (Ciri-ciri penglihatan yang benar)

Dengan peraturan dan garis panduan keselamatan kanak-kanak global yang kerap dikemas kini. Kesemuanya yang menetapkan pentas untuk Aokai Arts & Crafts mudah dipeluk dan menjadi, bukan hanya salah satu pengeluar utama & produk mewah Cina, tetapi juga untuk mendapatkan pengiktirafan antarabangsa, dan menjadi pemain penting & penyumbang dalam apa yang telah cepat menjadi global pasaran.


Di mana Aokai?

Yancheng Aokai Arts & Crafts Co., Ltd hari ini, terletak di Dongtai, Yancheng City, Jiangsu Province. Syarikat telah berkembang dengan pesat, dan kini mempunyai lebih daripada 500 kakitangan. Syarikat itu meliputi 40,000m, dengan peningkatan modal 80 juta RMB, di rantau Timur China. Aokai mampu melabur dan mengemas kini jenteranya untuk memenuhi tuntutan terbaru. Untuk meningkatkan kualiti produk dan pengeluarannya, ditambah dengan perkhidmatan yang lebih baik untuk semua pelanggan. Aokai kini mempunyai mesin berkomputer berkomputer, mesin pemotong laser, lebih daripada 200 mesin jahit berkomputer dan beberapa pengesan jarum. Lebih penting lagi semua anggota kakitangan menerima latihan berterusan untuk menyesuaikan diri dengan perubahan yang diperkenalkan.

aokai2.jpg


Bilik Jahit

aokai3.jpg

Ahli-ahli kakitangan asal yang menyertai Aokai apabila syarikat itu mula berdagang masih dengan syarikat itu dan telah bertambah menjadi 300 kuat. Komitmen mereka terhadap sebab dan keinginan untuk mencari penyelesaian dalam memenuhi tarikh akhir yang ketat adalah menakjubkan. Dan kualiti mutu kerja mereka sentiasa dipuji oleh para penerima. Pasukan itu terutama memaparkan nilai-nilai sebenar Aokai mereka "INTEGRITI dan UNITI". Etika kerja dan semangat berpasukan syarikat telah membolehkan Aokai, untuk maju dalam pasaran yang sangat kompetitif ini.


Aokai Products

Berikut adalah senarai beberapa item Aokai menghasilkan asas yang kerap:

· Mainan mewah - Pelbagai haiwan dan makhluk lain

· Mainan elektrik dan bateri yang dikendalikan

· Bantal kusyen, melemparkan, bantal dan bantal

· Pelbagai produk bayi termasuk: mainan, selimut, stoking dan beg tidur

· Seprai dan penutup katil

· Pengubahsuaian: makna yang kita boleh, dan mengubahsuai item untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.

aokai4.jpg


Matlamat dan Objektif

Matlamat utama dan objektif di Aokia adalah untuk terus bekerja dengan gigih, dan komited untuk mencapai kecemerlangan. Cabaran setiap hari adalah untuk memastikan setiap produk meninggalkan kilang kami berkualiti. Kesungguhannya adalah untuk memenuhi setiap keperluan pelanggan, kedua-duanya yang telah ada dalam buku kami dari permulaan, pelanggan antarabangsa kami yang berharga, dan mereka yang menonjol dalam pengembaraan mereka yang terbaru. Dengan cita-cita presiden dan cita-cita yang masih segar hari ini, pada mulanya, Aokai Arts & Crafts Co., Ltd akan terus menawarkan perkhidmatan terbaik.


Sijil kehormatan

aokai5.jpg


Pasaran jualan

Kami telah menghasilkan produk untuk daerah-daerah yang berlainan di seluruh dunia. Pasaran jualan utama kami ialah Amerika Utara dan Eropah Selatan!

aokai6.jpg