Mainan Bayi Lembut 6-12 bulan

Bayi mainan lembut 6-12 bulan Pengenalan ringkas: mainan gajah borong mewah, babyfans mainan bayi mewah untuk kereta dorong bayi selama 6-12 bulan tarik muzik lembut. Fesyen mainan borong yang popular untuk kanak-kanak perempuan dan budak lelaki. Bayi yang paling laris menjual mainan bayi comel yang lembut dengan muzik pil. P roduction ...

Maklumat produk

Mainan lembut bayi 6-12 bulan

 

 

Pengenalan ringkas:

 

mainan mewah gajah borong, babyfans mainan bayi mewah untuk kereta dorong bayi selama 6-12 bulan tarik muzik lembut. Fesyen mainan borong yang popular untuk kanak-kanak perempuan dan budak lelaki. Bayi yang paling laris menjual mainan bayi comel yang lembut dengan muzik pil.

 

P penerangan:

  1. Bahan: Supersoft Plush; Pengisian: 100% pp Kapas

2.Size: 15cm atau Customized Size

3. produk kami boleh lulus EN71-1.2.3 , ASTM , 3C ...

4.color & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

5. harga yang berpatutan dengan kualiti hige, reka bentuk yang menarik

 

Kelebihan Daya Saing Utama:

 

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama kelas dunia, seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan sebagainya. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

 

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia diiktiraf sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.

 

QQ图片20171225112926.jpg

Selamat datang untuk membeli mainan lembut bayi 6-12 bulan dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan