Mainan Bayi Mainan Cute

mainan bayi comel boneka Pengenalan: Mainan bayi comel mainan panas mewah untuk hadiah, baby cute soft stuffed manufactuer. C bunga loceng yang disumbat untuk bayi. Pembungkusan & penghantaran Butir-butir pembungkusan Reka bentuk pakej adat atau kad warna + polibeg, hangtag + polibeg, kad blister PVC, warna ...

Maklumat produk

mainan bayi comel

 

Pengenalan Birif: Mainan bayi comel mainan panas mewah untuk hadiah, baby cute soft stuffed manufactuer. C bunga loceng yang disumbat untuk bayi.

 

Pembungkusan & penghantaran

 

Butiran Pembungkusan

Reka bentuk pakej adat atau
kad warna + polibeg, hangtag + polibeg, kad lap PVC,
kotak warna, kad lepuh, beg PVC + kad warna di dalam, kotak warna terbuka
bergantung pada model yang berbeza.

 

 

Masa penghantaran

 

Produk stok dihantar dengan segera setelah menerima deposit.

 

 

Pembungkusan:

 

图片1.png

 

Kelebihan Daya Saing Utama:

 

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama kelas dunia, seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan sebagainya. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

 

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia diiktiraf sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.

 


Selamat datang untuk membeli mainan bayi comel dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan