Kanak-kanak Lembut Lembut

K ids selimut lembut Pengenalan ringkas: kanak-kanak lembut selimut lembut sentuhan promosi reka bentuk fesyen dicetak mewah kanak-kanak selimut, kanak-kanak kanak-kanak lembut selimut selimut keselamatan bayi. Reka bentuk baru selimut haiwan kesayangan yang selesa kanak-kanak lembut selimut selimut. Reka bentuk fesyen selimut bayi 100% poliester lembut mengendalikan kanak-kanak ...

Maklumat produk

K ids selimut lembut

 

Pengenalan ringkas :

 

kanak-kanak lembut selimut sentuhan lembut promosi reka bentuk fesyen dicetak mewah kanak-kanak selimut, kanak-kanak kanak-kanak lembut selimut selimut keselamatan bayi. Reka bentuk baru selimut haiwan kesayangan yang selesa kanak-kanak lembut selimut selimut.

 

 

Reka bentuk fesyen selimut bayi 100% poliester lembut mengendalikan kanak-kanak Selimut lucu

 

OEM / ODM, borong boleh didapati

Bahan dan mutu teratas, harga berdasarkan kuantiti

Plans menasihati gaya, musim, jantina, umur, kuantiti, menyesuaikan atau borong sebelum meminta katalog produk.

 

 

Ciri-ciri:

 

1. KUALITI & KESELAMATAN: Garisan kain bulu kutub selesa dan super lembut kedua-dua bahagian dalam dan luar ekor duyung ikan duyung ini. Kanak-kanak akan menyukai bahan yang selesa, hangat dan karya seni yang mempesonakan. Direka untuk mudah masuk dan keluar, ia menjadikan teman yang sempurna untuk malam sejuk.

2. BESAR UNTUK: Masa Cerita, Membaca, Menikmati Panas di Malam, Berjemur dengan Keluarga, Malam Filem, Tidur, Perkhemahan, Perjalanan Kereta, Perjalanan Keluarga, dan Companion Nyaman untuk Kanak-kanak.

3. UNTUK SEMUA MUSIM: Musim sejuk, musim gugur, musim bunga - menjaga anak-anak kecil anda hangat pada hari yang sejuk di musim sejuk atau terlindung dari angin malam pada perjalanan perkhemahan musim panas.

4. HADI SEMPURNA: Kanak-kanak suka perasaan seperti duyung di dalam selimut yang sangat selesa ini. Mendaki di dalam selimut lembut ini untuk bermimpi, bermain, dan berehat!

 

 


Selamat datang untuk membeli selimut lembut kanak-kanak dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan