R Us mainan mewah, mainan lembut, Mainan sumbat Dengan Kualiti Baik Dan pekerjaan tangan Nice

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

R kami mainan mewah, OEM jenama mainan mewah dengan kualiti yang baik, R kami mainan mewah dengan perintah yang besar, panas jualan mainan mewah untuk R kami. mainan mewah terkenal menjual seluruh dunia dengan embroider baik dan kerja tangan bagus.

5.0 (001) .jpg


Pembungkusan & penghantaran

Pembungkusan Details:

Pembungkusan & penghantaran

Pembungkusan Details: pembungkusan dalaman: polibeg / pembungkusan luar: kadbod

Detail penghantaran: 40-45 hari selepas perintah


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli r kami mainan mewah, alat permainan, mainan disumbat dengan kualiti yang baik dan bagus benda-benda dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan