Sofa haiwan

Pengenalan Ringkas: sofa empuk sofa/haiwan Popular dan berkualiti tinggi, sofa empuk yang selesa kanak-kanak seperti best. Panas menjual haiwan sofa menghias rumah dan praktikal di rumah. Reka bentuk baru empuk sofa. 1.Material penerangan produk: Supersoft Plush; Pp isian: 100% kapas / P olyester fiber...

Maklumat produk

Pengenalan Ringkas:

Sofa empuk sofa/haiwan popular dan berkualiti tinggi, kanak-kanak sofa empuk yang selesa seperti best. Panas menjual haiwan sofa menghias rumah dan praktikal di rumah. Reka bentuk baru empuk sofa.

 

 

Penerangan produk

1.material: Supersoft Plush; Isian: 100% kapas pp /Pzarah-zarah fiber olyester.

2.size:16 "atau disesuaikan saiz

3. produk boleh lulus EN71-1.2.3ASTM3C...

4.Color & logo boleh ditukar mengikut permintaan pelanggan

5. harga berpatutan dengan hige kualiti, Reka bentuk yang menarik


Kelebihan utama:

 

Kita dihasilkan untuk pelanggan kelas dunia dan jenama-jenama seperti K-mart, sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

 

Kami sentiasa berasa bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001:2008 yang diperakui Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA Audit. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu daripada syarikat-syarikat terkemuka dari mainan yang mewah di rantau ini.Selamat datang ke beli sofa haiwan dengan kilang kami. Kami juga menerima arahan khusus jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan kami sekarang.
Siasatan