Bantal Reka Bentuk Fesyen Khas

Reka bentuk fesyen adat bantal Pengenalan ringkas: Reka bentuk fesyen adat dicetak kusyen kusyen hiasan untuk sofa, reka bentuk fesyen terkini untuk bantal haiwan adat. Reka bentuk fesyen terbaru disesuaikan bantal jualan panas, OEM menyesuaikan bantal fesyen atas dengan bahan lembut. Penerangan Produk:...

Maklumat produk

Bantal reka bentuk fesyen khas

Pengenalan ringkas:

Reka bentuk fesyen khas dicetak bantal bantal hiasan untuk sofa, reka bentuk fesyen terkini untuk adat bantal haiwan. Reka bentuk fesyen terbaru disesuaikan bantal jualan panas, OEM menyesuaikan bantal fesyen atas dengan bahan lembut.

Penerangan Produk:

1.Material: Supersoft Plush; Filling: 100% pp Cotton

2.Size: 45 * 45cm atau Customized Size

3. produk kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4.color & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

5. harga yang berpatutan dengan kualiti hige, reka bentuk yang menarik

Kelebihan Daya Saing Utama:

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama kelas dunia, seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan sebagainya. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia diiktiraf sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.Selamat datang untuk membeli bantal reka bentuk fesyen khas dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan