Reka bentuk khas khusus terpakai daripada mainan yang disumbat

Reka bentuk khas yang digunakan khas mainan boneka Pengenalan ringkas: Specail menggunakan robot yang disumbat untuk maskot robot. Moden London yang disumbat kereta untuk reka bentuk tersuai. Kereta mewah morden mewah gaya baru untuk jualan panas. Reka bentuk moden berkualiti Krismas santa dengan elektrik. Penerangan Produk...

Maklumat produk

Reka bentuk khas yang digunakan khas mainan yang disumbat

Pengenalan ringkas:

Specail menggunakan robot yang disumbat untuk maskot robot. Moden London yang disumbat kereta untuk reka bentuk tersuai. Kereta mewah morden mewah gaya baru untuk jualan panas. Reka bentuk moden berkualiti Krismas santa dengan elektrik.

Penerangan Produk

1.Material: Supersoft Plush; Filling: 100% pp Cotton

2.Size: Size Customized

3. produk kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4.color & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

5. harga yang berpatutan dengan kualiti hige, reka bentuk yang menarik

Nota Khas: Contoh

1. caj sampel: 100usd, kami menawarkan 3 unit.
2. Contoh masa: 5-7 hari bekerja.
3. Kami akan menawarkan sampel ujian dalam masa 3 hari sebaik sahaja kami menerima gambar rekaan JPG anda, maka akan menghantar gambar sampel ujian, anda boleh memberi kami menyemak semula idea, maka kami akan membuat sampel akhir dalam masa 5 hari.
4. Bayaran sampel akan dikembalikan selepas pesanan datang ke 3000pcs.

Kelebihan Daya Saing Utama:

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama kelas dunia, seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan sebagainya. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia diiktiraf sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.


Selamat datang untuk membeli reka bentuk khas yang digunakan khas mainan boneka dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan