Hadiah Percutian

Pengenalan ringkas: Krismas / Halloween / Valentine / Paskah parti Hadiah percutian, hadiah kanak-kanak perempuan hadiah manis, hadiah kanak-kanak comel seperti yang paling. Hadiah sahabat sahabat, hadiah hari jadi hadiah kreatif yang unik untuk makna yang baik. Penerangan Produk 1.Material: Supersoft Plush; Pengisian: 100% pp Kapas 2.Size: 15cm ...

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Krismas / Halloween / Valentine / Paskah parti Hadiah percutian, hadiah kanak-kanak perempuan hadiah manis, kanak-kanak hadiah comel seperti kebanyakan. Hadiah sahabat sahabat, hadiah hari jadi hadiah kreatif yang unik untuk makna yang baik.

Penerangan Produk

1.Material: Supersoft Plush; Filling: 100% pp Cotton

2.Size: 15cm atau Customized Size

3. produk kami boleh lulus EN71-1.2.3 , ASTM , 3C ...

4.color & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

5. harga yang berpatutan dengan kualiti hige, reka bentuk yang menarik

 

Kelebihan Daya Saing Utama:

Kami menghasilkan pelanggan dan jenama kelas dunia, seperti K-mart, Sasaran, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dan sebagainya. Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah syarikat bersertifikat ISO9001: 2008 yang telah berjaya melepasi audit ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, FCCA. Oleh itu, ia diiktiraf sebagai salah satu perusahaan terkemuka mainan mewah di rantau ini.


Selamat datang untuk membeli hadiah percutian dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan yang disesuaikan jika anda perlukan. Nikmati harga dan perkhidmatan kami yang tidak dapat ditandingi sekarang.
Siasatan