Disesuaikan Dolls Alien Dengan Hign Kualiti Dan baru bahan

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Alien mainan anak patung mewah dengan reka bentuk disesuaikan, bahan baru anak patung asing dicetak dalam bantal, berkualiti tinggi mainan mewah anak patung mewah boneka asing mewah. ketibaan baru disumbat Alien mainan sejuk mewah untuk lelaki hadiah.


Penerangan Produk

1. Bahan: Super lembut Plush; Pengisian: 100% pp kapas

2. saiz: 15cm-45cm atau disesuaikan saiz

produk 3. kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4. warna & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

harga 5.reasonable dengan kualiti Hige, reka bentuk yang menarik


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli anak patung asing disesuaikan dengan kualiti hign dan bahan baru dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan