Doll Robot diperbuat Sebagai Toy Plush Untuk Movie Prono, Minecraft Mainan Plush Untuk Wholesale

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Bayi mainan mewah mainan adat disesuaikan mainan disumbat mewah anak patung comel disumbat mewah robot.Cartoon mewah robot bayi Krismas hadiah. BB anak patung robot yang begitu panas dan fesyen dengan bahan mewah, Disney anak patung robot dalam filem dibuat sebagai mainan mewah untuk menjual panas, anak patung robot bantal untuk kegunaan yang selesa.

5.0 (001) .jpg


Perkhidmatan kami:

A.Your pertanyaan berkaitan dengan produk atau harga kami akan menjawab dalam 24 jam;

B. Perlindungan kawasan jualan anda, idea-idea reka bentuk dan semua maklumat peribadi anda;

C. terlatih dan berpengalaman untuk menjawab semua pertanyaan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih;

D. Pengedaran ditawarkan untuk reka bentuk yang unik anda dan beberapa model semasa kami;

E. OEM & ODM, apa-apa label tersuai anda kami boleh membantu anda untuk merekabentuk dan dimasukkan ke dalam produk.


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli anak patung robot yang dibuat sebagai mainan mewah untuk filem terkenal, minecraft mainan mewah untuk borong dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan