Rusa Toy Plush Menggunakan Untuk Toy Krismas, mainan lembut dan boneka mainan Dengan Scarf Untuk Dijual Baik

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Jualan panas berkualiti mainan rusa mewah, baru stype rusa mainan mewah, terbaik yang dibuat super comel rusa mainan mewah. rusa Krismas yang paling popular dalam mainan mewah, masih christmas rusa bantal menggunakan selesa, rusa bahan khas dengan selendang untuk dijual panas. rusa elektrik dengan kanak-kanak muzik seperti kebanyakan.


Penerangan Produk

1. Bahan: Supersoft Plush; Pengisian: 100% pp kapas

2. saiz: disesuaikan Saiz

produk 3. kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4. warna & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

harga 5.reasonable dengan kualiti Hige, reka bentuk yang menarik


Pembungkusan & penghantaran

Pembungkusan Details:

Pembungkusan & penghantaran

Pembungkusan Details: pembungkusan dalaman: polibeg / pembungkusan luar: kadbod

Detail penghantaran: 40-45 hari selepas perintah


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg


Dialu-alukan untuk membeli rusa mainan yang mewah menggunakan untuk mainan christmas, mainan lembut dan mainan disumbat dengan selendang untuk dijual baik dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan