Kuda, biri-biri, monyet, ayam, anjing, babi Zodiac Mascot Plush Tahun Baru Cina mewah yang bermutu tinggi

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Chiese mainan baru tahun mewah kuda, biri-biri, monyet, ayam, anjing, babi maskot zodiak dijual terus dari kilang ICTI, berkualiti tinggi EN71 standard Cina baru tahun kuda, biri-biri, monyet, ayam, anjing, babi zodiak maskot mewah.


Penerangan Produk

1. Bahan: Supersoft Plush; Pengisian: 100% pp kapas

2. saiz: 15cm-45cm atau disesuaikan saiz

produk 3. kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4. warna & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

harga 5.reasonable dengan kualiti Hige, reka bentuk yang menarik


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli kuda, biri-biri, monyet, ayam, anjing, babi maskot zodiak mewah cina mewah tahun baru dengan kualiti yang tinggi dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan