Mouse, Cow, Tiger, Arnab, Dragon, ular Zodiac Mascot Plush Dan Haiwan sumbat

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

mainan adat mewah / maskot mewah untuk Mouse, Cow, Tiger, Arnab, Dragon, Ular. Kualiti yang baik tahun baru Hadiah mainan mewah, reka bentuk yang berbeza mewah untuk Mascot dan dengan kualiti yang baik.

5.0 (001) .jpg


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli tetikus, lembu, harimau, arnab, naga, ular zodiak mewah maskot dan haiwan disumbat dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan