Rumah > Berita > Kandungan

Baby Apakah Mainan Poison Sangat Fragile Elak

May 12, 2017

keadaan ekonomi moden adalah lebih baik, makan, pakai, bermain juga mempunyai kenaikan yang luar biasa, terutamanya kanak-kanak bermain mainan, iaitu perubahan yang pesat, setiap hari dalam yang berubah-ubah. Dalam permainan ini, terdapat banyak mainan beracun, yang membolehkan ibu bapa sangat kecewa, tidak tahu bagaimana untuk membeli mainan untuk anak-anak mereka.


1. Mainan PE berlebihan

Beberapa tahun yang lalu, mungkin ibu bapa memberi tumpuan kepada pilihan anak-anak mereka semasa memilih mainan untuk anak-anak mereka, dan kini ia tidak sama, dan ibu bapa lebih mengambil berat tentang kesihatan dan kualiti mainan. Merangkak mainan seperti tikar adalah bahan kebanyakannya PE, dan ramai ibu bapa tidak tahu, tikar yang indah berwarna-warni dijadikan barang dagangan, tidak ramai yang tahu pendahulu mereka, dan tidak ada institusi profesional untuk produk kanak-kanak ini untuk menjalankan ujian yang berkelayakan, sering banyak produk yang tidak berkelayakan telah menjadi senarai komoditi, kesihatan kanak-kanak juga terancam. Oleh itu, ibu bapa dalam pilihan ini jenis mainan untuk kanak-kanak, pertama perlu melihat sama ada pengilang formal, sama ada kemunculan jenama yang berkelayakan di negara ini, tidak boleh dikelirukan dengan penampilan yang indah, kepada kesihatan bahaya kanak-kanak.


2. mainan plastik

Ramai kanak-kanak bermain mainan dikitar semula oleh plastik kedua tangan yang dibuat, terdapat keselamatan yang besar selain daripada pesakit, tahun-tahun awal atau berita bahan letupan daripada pembungkusan plastik lapisan luar diperbuat daripada kulit lama, rasa semua rasa dahsyat. Kanak-kanak bermain dengan mainan plastik ibu bapa akan lebih berhati-hati. Sesetengah ibu bapa selagi kanak-kanak seperti, ingin membeli untuk anak-anak, hasil daripada kanak-kanak mempunyai alahan, selsema dan gejala berulang, tidak tahu adalah disebabkan oleh mainan ini, kerosakan kesihatan anak-anak.