Rumah > Berita > Kandungan

New Zealand Child Tester Toy Kanak-Kanak

May 12, 2017

Menurut laporan media berita sosial NZ New dalam bahasa Inggeris barangan News, Warehouse baru-baru ini daripada persaingan mainan tester, pemenang akan menjadi tester tahunan mereka, bermain 2015 tahun terkini, mainan paling sejuk.


Manaia McCaul daripada Paraparaumu dan Wellington Abbey Scott menonjol dari 1000 kanak-kanak, mendapat kerjaya yang paling sejuk dalam kanak-kanak. Mereka akan mendapat komputer riba dan kamera setiap bulan untuk merakam pandangan mereka mengenai mainan, dan mereka akan menerima nilai 200 syiling baru setiap bulan, dan mereka akan menerima "gaji" 1500 dolar baru sebagai ganjaran!


Apabila Abbey Scott berusia 9 tahun mendengar itu, dia tidak dapat percaya, dia berkata, "Saya tidak melakukan apa-apa lebih baik daripada ini, saya suka mainan yang sangat banyak, mereka adalah sebahagian daripada hidup saya, saya tidak boleh menunggu untuk membantu kanak-kanak lain New Zealand untuk memilih mainan terkini cool! " "


Pengerusi Eksekutif gudang, Simon Turner berkata tester mainan hampir salah satu pekerjaan yang paling terkenal di New Zealand, dan anak-anak sudah pasti terbaik dihakimi.