Rumah > Berita > Kandungan

Jualan Imported Mainan

May 12, 2017

Pada tahun ini, jumlah import mainan Cina telah meningkat, pemberita melalui lawatan ke pasar untuk memahami bahawa mainan yang diimport untuk jenama terkenal, kualiti dan keselamatan pengguna. orang dalam industri berkata bahawa pada masa ini, mainan pintar menjadi jualan yang lebih baik produk mainan yang diimport. Dengan pertumbuhan permintaan pasaran, bilangan import mainan pintar akan berkembang pada masa akan datang.】


tarif import mengurangkan kelebihan harga

Baru-baru ini, wartawan datang ke beberapa pusat membeli-belah besar, bekalan kedai kanak-kanak, mendapati bahawa mainan yang diimport dijual kanak-api yang sangat. "Rumah saya pakar dalam menjual mainan yang diimport, produk dari Amerika Syarikat, Britain, Perancis dan negara-negara lain." Pada tahun ini, rumah saya semua jenis mainan yang diimport menjual lebih baik, anak patung Barbie, bata kolaj dan sebagainya akan kanak-kanak seperti mainan, separuh pertama jualan tahun ini adalah lebih wajar. "The jurujual kedai mainan kanak-kanak itu." "Baru-baru ini, disebabkan oleh pelaksanaan beberapa dasar import berkembang, pengimport mainan kami juga menikmati faedah, terutamanya mainan, import komoditi telah menurun, kos import perusahaan menurun, margin keuntungan meningkat." "A pengimport mainan, kata Encik Wu."


orang dalam industri berkata, pada masa ini, mainan pintar domestik hanya beberapa jenis, lebih mudah mesin pengajaran awal terutamanya, dan jenama yang diimport mainan pintar diubah, reka bentuk kreatif dan teknologi pengeluaran juga lebih matang. Mainan ini bukan sahaja dapat membangunkan kecerdasan kanak-kanak, tetapi juga meningkatkan keupayaan mereka untuk berkomunikasi. Kerana permintaan pasaran untuk mainan pintar tumbuh, jumlah import akan terus berkembang pada masa hadapan.