Rumah > Berita > Kandungan

Sekiranya The Toy Old dilemparkan?

May 12, 2017

Setiap kanak-kanak adalah ibu dan Angel Ayah di telapak bayi, sejak kelahiran rumah adalah lebih penjagaan dan kasih sayang, untuk membuat kanak-kanak gembira, untuk membangunkan kecerdasan kanak-kanak, untuk pertumbuhan sihat kanak-kanak, banyak keluarga pada umur yang berbeza untuk kanak-kanak untuk membeli pelbagai mainan. Walau bagaimanapun, seperti kanak-kanak membesar, mereka hilang minat dalam mainan lama, yang membuat banyak keluarga menimbun banyak mainan lama, biarkan ibu bapa sakit kepala adalah masalah mainan lama bagaimana untuk menangani, buang sayang, jangan buang dan menduduki tempat.


1, tidak dihapuskan sepenuhnya mainan lama usang, kita boleh membersihkan, biarkan mainan ke dalam kotak yang besar mainan untuk musim sejuk, sehingga anak-anak tidak akan menjadi mainan lama, masa yang lama, dan kemudian keluar, kanak-kanak akan mempunyai jenis kegembiraan dan gerak hati untuk bermain mainan ini.

2, kini terdapat beberapa mainan, boleh membiarkan ibu bapa dengan kanak-kanak untuk pengubahsuaian mainan, biarkan mainan ini menaik taraf lagi, biarkan ibu bapa dan kanak-kanak bersama-sama untuk menyaksikan masa ini ajaib.

3, boleh mengambil gambar mainan lama, memakai Taobao atau laman perdagangan terpakai untuk menjual, atau dalam pertukaran perkara yang perlu dan lain-lain, mungkin anda tidak perlukan adalah apa yang orang lain cari?

4, jika bilangan mainan adalah lebih daripada keluarga, ia adalah benar-benar tidak sesuai untuk kanak-kanak bermain, kemudian membuang malang membuang ah renminbi, maka kali ini kita boleh melalui beberapa pautan masyarakat, mainan ini didermakan kepada pergunungan miskin kanak-kanak, biarkan mereka juga mempunyai zaman kanak-kanak yang menyeronokkan.