Rumah > Berita > Kandungan

Where Is The Space Pasaran Bagi Cina Toy Hadiah Enterprise?

May 12, 2017

Difahamkan bahawa, sama ada serantau perusahaan mainan pengeluaran hadiah utama, atau perbandingan serantau gaya kecil perusahaan pemprosesan mainan, mereka mahu untuk bersama-sama menghadapi masalah ini, sebenarnya tegasnya, terdapat satu titik yang sangat terjalin. Oleh kerana itu, dalam industri mainan itu berhadapan dengan pelbagai faktor dalam dan di luar kesan yang sama, orang mahu mendapatkan memegang rejimen panas, terutamanya Krismas perintah mainan hadiah tidak sesuai dijalankan bersama untuk menghabiskan musim sejuk ini, menjadi sangat mendesak dan keperluan.


Dalam Negeri tradisional mainan dan hadiah perusahaan dalam pembangunan jenama bebas di atas adalah beberapa boleh dilihat untuk mendapatkan keputusan perasaan, ada orang industri berfikir, pengumpulan jenama bebas dalam bidang alam sekitar mainan pasaran perusahaan yang kondusif untuk terus membangun, sudah tentu, sekarang kesedaran rakyat "inovasi" adalah jauh dari pembangunan produk dan inovasi pengeluaran boleh dilindungi, orang hari ini kita lihat, Jualan Model, inovasi mod perkhidmatan amat kritikal.


industri mainan tradisional Negeri, sudah tentu, mahu untuk memecahkan semua jenis halangan, sama ada panas, atau sokongan bersama, industri ini sangat yakin untuk menghadapi, dan membuat keputusan yang agak menaik dan keputusan. Sudah tentu, sokongan dasar dan bantuan dari jabatan-jabatan kerajaan di rantau ini juga merupakan bahagian penting dalam industri, dan terdapat beberapa pekerja yang mengatakan bahawa terdapat momentum menaik dalam usaha dan semula yang ada kemakmuran boleh diramalkan .