Hign Kualiti Mainan kesayangan untuk anjing | kucing, Plush Toy Pet Dog Cat, lembut Pet Keselamatan Toy Untuk Binatang Anda

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

mainan haiwan mewah untuk kucing / anjing, produk haiwan OEM baru disumbat mainan anjing, mainan haiwan mewah memerah badan panjang merah jambu haiwan berkualiti toy.High plush lembut disumbat haiwan mainan untuk haiwan kesayangan anda, mainan mewah berwarna-warni untuk haiwan kesayangan.

5.0 (001) .jpg


3.0 (001) .jpg


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli mainan berkualiti haiwan hign untuk anjing | kucing, mainan haiwan mewah anjing kucing, lembut keselamatan mainan haiwan untuk haiwan kesayangan anda dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan