Lion Toy Plush Dengan Baby Bell Made For Baby, sumbat lembut Lion Rocking Horse Kanak-kanak Like Kebanyakan

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Adat mewah singa mainan dengan bahan yang lembut untuk bayi, singa loceng bayi bayi seperti banyak dan dibuat dengan bahan alam sekitar, singa kanak-kanak sofa boleh duduk dan selesa, singa mewah kuda goyang sangat selamat untuk kanak-kanak dan tidak untuk mainan R kami.

5.0 (001) .jpg


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg


Dialu-alukan untuk membeli singa mainan yang mewah dengan loceng bayi dibuat untuk bayi, disumbat singa lembut kanak-kanak goyang kuda suka yang paling dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan