Mengelak mainan mewah Best Jual With It Touch Lembut, Hign Kualiti Seal baik untuk kanak-kanak

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

meterai adat / haiwan yang mewah borong meterai di china, comel meterai haiwan untuk dijual, kehidupan seperti meterai dengan kualiti yang tinggi, meterai comel memakai topi kecil untuk menjual terbaik dengan kanak-kanak, sedikit meterai saiz dengan rantai kunci yang boleh tergantung di beg oleh gadis-gadis. meterai putih dengan bahan terbaik.


Penerangan Produk

1. Bahan: Supersoft Plush; Pengisian: 100% pp kapas

2. saiz: 15-45CM OR Saiz disesuaikan

produk 3. kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4. warna & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

harga 5.reasonable dengan kualiti Hige, reka bentuk yang menarik


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.


Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.

2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli meterai mainan mewah jual terbaik dengannya sentuhan lembut, hign meterai berkualiti untuk kanak-kanak dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan