Kartun Electric Beg Tangan hangat, kartun Electric Hot Water Safety Beg Dan Cute

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Plush kartun elektrik botol panas beg tangan hangat, kucing comel / anjing model elektrik botol air panas botol air panas elektrik, kartun beg tangan panas elektrik dengan super embroider. berkualiti tinggi kartun beg tangan panas elektrik boleh lulus EN71.


Penerangan Produk

1. Bahan: Super lembut Plush; Pengisian: 100% pp kapas

2. saiz: disesuaikan Saiz

produk 3. kami boleh lulus EN71-1.2.3, ASTM, 3C ...

4. warna & logo boleh diubah mengikut permintaan pelanggan

harga 5.reasonable dengan kualiti Hige, reka bentuk yang menarik


Kelebihan utama:

Kami dihasilkan untuk pelanggan bertaraf dunia dan jenama, seperti K-mart, Target, Amazon, Wal-Mart, Disney, Hasbro, Paul Smith, dll Semua produk di seluruh dunia untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia.

Kami sentiasa merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. YANCHENG AOKAI adalah ISO9001: 2008 disahkan Syarikat yang telah berjaya lulus ICTI, Disney, Wal-mart, GSV, audit FCCA. Oleh itu ia diiktiraf sebagai salah satu syarikat terkemuka mainan mewah di rantau ini.


2.0 (001) .jpg

Dialu-alukan untuk membeli kartun beg tangan panas elektrik, kartun elektrik panas keselamatan beg air dan comel dengan kilang kami. Kami juga menerima pesanan disesuaikan jika anda perlukan. Menikmati harga yang tidak dapat ditandingi dan perkhidmatan sekarang.

Siasatan